Behandling af sportsskader hos massør i København

27 maj 2019
Astrid Pedersen
Behandling af sportsskader hos massør i København

Dyrker du sport, enten på professionelt eller på amatør niveau, har du sikkert pådraget dig skader af større eller mindre alvorsgrad i løbet af din karriere. Udøvere inden for alle sportsgrene kan opleve skader på led, muskler, sener eller ligamenter. Skader kan – foruden deciderede ulykker – skyldes overtræning, manglende smidighed, dårlig opvarmning eller at man bruger kroppen forkert. Og har man først pådraget sig en skade, skal der skrues ned for træningen, alt imens kroppen restituerer, og skaden heler.

Men vidste du, at du faktisk kan forebygge skader samt fremskynde helingen af sportsrelaterede skader ved hjælp af regelmæssig massage?

Forebyg skader med regelmæssig massage

En god massage i ny og næ bør være standard for alle atleter og øvrige sportsudøvere. Med massage styrkes blodomløbet og dermed blodgennemstrømningen i musklerne. Dette medfører en øget tilførsel og blod – og dermed ilt og næring – til led, sener og ligamenter samt til knoglerne, som derved styrkes og bliver mere modstandsdygtige.

Massage styrker også den generelle smidighed i kroppen, således at den bliver mere eftergivende, og tåler større belastning. Og er skaden sket, kan massage på samme måde hjælpe din krop i forbindelse med restitution og heling af den opståede skade, således at du hurtigere kan komme i gang med træningen igen.

Vælg en fast massør, og få mere ud af din massage

Hvis du ønsker at få det optimale ud af din regelmæssige massage, bør du vælge en fast massør. Når massagen foregår i vante omgivelser, og udføres af en velkendt person, vænner din krop sig hurtigere til at modtage behandlingen. Samtidig lærer massøren din krop og dine skavanker at kende, og vil på mere effektiv vis kunne imødegå dine problematikker.

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren massør i København, kan du med fordel kigge forbi kaatsumassage.dk og booke en tid allerede i dag.