e-cigaret

Delvist eller komplet rygestop

Vidste du, at du kan stoppe med at ryge cigaretter ved at ryge?

Det lyder måske for godt til at være sandt, at det er muligt at opnå et rygestop (delvist eller totalt) ved at ryge – det er dog ikke for godt til at være sandt. iSmoke (den revolutionerende e-cigaret) hjælper 80% af dens brugere med at opnå et delvist eller totalt rygestop. Det er muligt, jo hurtigere du starter, jo før kommer du af med cigaretterne. Det er super enkelt og billigt. Stopper du ikke med at ryge helt, så vil du på sigt (1 år) kunne spare mellem 10.000 og 20.000 kr. Regner vi renter man kan få ved investering med, så er det et endnu større beløb!

Du har måske prøvet at stoppe med at ryge cigaretter ved at bruge plastre, tyggegummi og alt muligt andet – intet virker. Alle kender det. iSmoke virker og det er det mest simple produkt, der kun består af 2 dele: et batteri og et filter. Af denne grund behøver man ingen reservedele til cigaretten, fordi den som sagt består af 2 dele. Derudover er det ikke nødvendigt at eksperimentere med forskellige væsker og risikere at konfigurere en e-cigaret forkert. Man kan ikke lave fejl med iSmoke. Brugervenligheden på produktet er helt i top, og det er prisen også.

Derfor skal du vælge iSmoke frem for cigaretter eller andre elektroniske cigaretter

Det er ikke en hemmelighed, at der findes andre produkter end iSmoke på markedet, men hvor mange produkter kan stå inde for deres virkning og give 30 dages tilfredshedsgaranti? Ikke så mange. Det gør iSmoke. Derudover virker iSmoke for 80% af brugerne, hvilket er et meget højt tal. Tager man prisen i betragtning (299 kr. for deres startpakke), så er produktet alle pengene værd, fordi man slipper for 4000 forskellige giftige stoffer og sparer mellem 10.000 og 20.000 kr. årligt, hvis man er en gennemsnitlig ryger.

En anden fordel er også, at alle produkterne fra iSmoke er registreret hos Sikkerhedsstyrelsen, så alt er på sin plads. Dette gør sig desværre ikke gældende for produkter fra andre siger, derfor anbefales det helt klart, at man køber hos en pålidelig og godkendt sælger som eksempelvis iSmoke.

Ønsker du et rygestop, enten delvist eller komplet, så kan du med fordel læse mere på Club iSmokes hjemmeside: https://clubismoke.dk/, hvor du kan finde startpakken til 299 kr. og tilbehør til produkterne. Tilmelder du dig kunde klubben, så vil du optjene bonus og få op til 20 procent rabat på produkterne. Det er smart!