forsvarsadvokat

Et stærkt og pålideligt forsvar fra Hviid Advokater

 

Er du sigtet eller tiltalt for en forbrydelse – det være sig økonomisk kriminalitet (underslæb, bedrageri), voldskriminalitet, drab, voldtægt, narkohandel eller våbenbesiddelse – er det af alleryderste vigtighed, at du, så snart tiltalen falder, får taget kontakt til en dygtig forsvarsadvokat. Du er nemlig ikke forpligtet til at benytte dig af det forsvar, du bliver beskikket af retsvæsenet. Hvis din sag er mere kompliceret end som så, og kan risikere at trække i langdrag, løber du faktisk en stor risiko ved at benytte en beskikket forsvarer. For det første vil hans eller hendes incitament til at vinde sagen være langt mindre end for en privat karriereadvokat, for det andet er det slet ikke sikkert, at den beskikkede forsvarer besidder de kompetencer eller den specialist viden, som din sag fordrer.

En yderligere risiko ved at vælge en beskikket forsvarer er, at du kan risikere at skulle ud i at skifte forsvarer midt under sagen – og den nye forsvarer skal så bruge tid på at sætte sig ind i samtlige sagsakter, hvilket igen kan få sagen til at trække yderligere i langdrag.

For at undgå disse risic, er det vigtigt at vælge en kompetent forsvarsadvokat, som har en god track record og som eventuelt er specialiseret inden for den kategori af forbrydelse, som du står tiltalt for. Hos Hviid Advokater kan vi tilbyde en af Danmarks mest kompetente og erfarne forsvarsadvokater. Han hedder Bo Hansen og har mange års erfaring med forsvar af især klienter, der stod tiltalt for brandstiftelse i forsikringssvindels øjemed. Bo har en teori om, at mange uskyldige mennesker sidder bag tremmer den dag i dag, dømt udelukkende på indicier fremkommet ved politiets brandteknikeres metoder. Netop disse stiller han og andre forsvarsadvokater spørgsmålstegn ved i DR Dokumentaren ”Brændte Beviser”, hvor op til flere alvorlige fejl i de tekniske undersøgelser afdækkes. Bo er en pålidelig og grundig forsvarsadvokat, som du absolut kan være tjent med, uanset arten af den forbrydelse, du står tiltalt for.

Hviid Advokater hjælper dig fra start til slut. Vi er med hele vejen, fra de indledende afhøringer, hvor vi tilbyder at fungere som bisiddere for at sikre, at alt går efter bogen, og at du er tryg, til de afsluttende manøvrer i forbindelse med sagens afrunding og afslutning, hvor vi rådgiver om eventuelle muligheder for at anke eller kære sagen. Vi er at finde overalt i landet, så uanset om din retssag pågår i en af de helt store retskredse i København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, eller en af de mindre retskredse beliggende andetsteds i landet, hjælper vi dig gerne med et stærkt forsvar i din retssag.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret,  kan du læse mere her: http://bobestyrer-advokat.dk/