Få det flotteste smil med Invisalign

27 december 2020
Astrid Pedersen
Få det flotteste smil med Invisalign

Er du ked af dine skæve tænder, og ønsker du dig mere end noget andet en tandretning? Så kan du med fordel overveje at lade den foregå ved hjælp af Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en innovativ metode til tandretning som eliminerer behovet for ubehagelige fast monterede tandbøjler af metal. Invisalign systemet består af tynde, lette plastik skinner som er tilpasset din mund. Med Invisalign kan du faktisk opnå lige så flotte resultater som ved hjælp af konventionelle tandbøjler – og det på meget mere behagelig vis.

Hvorfor vælge Invisalign?

Der er mange gode grunde til at vælge Invisalign når du skal have rettet tænder. Først og fremmest er Invisalign skinner udtagelse, så du kan børste tænder og spise uden dine skinner i munden. Og så er Invisalign skinnerne 100% transparente hvilket betyder at dine venner og kolleger ikke kan se at du er i gang med at få rettet dine tænder.

Hvor kan jeg få rettet tænder med Invisalign på Frederiksberg?

Hvis du er bosiddende i København eller på Frederiksberg kan du med fordel kontakte tandlæge klinikken You Smile I Smile. You Smile I Smile har speciale inden for retning af tænder og har mange års erfaring med tandretning ved hjælp af Invisalign.

Hos You Smile I Smile finder du udelukkende dygtige tandlæger og klinik assistenter som står klar til at hjælpe dig med en tandretning tilpasset dine ønsker og behov. You Smile I Smile er i besiddelse af det rette udstyr til diagnosticering og behandling, og du kan roligt regne med at få den mest professionelle behandling når du lægger ansvaret for en succesfuld tandretning i hænderne på You Smile I Smile.

Du kan altid få en gratis og uforpligtende konsultation med forundersøgelse med henblik på tandretning med Invisalign hos You Smile I Smile – læs mere på yousmileismile.dk