Få fikset din Opel på værksted i Viborg

13 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du Opel ejer? Så har du foretaget et klogt valg. Den tyske fabrikant er kendt for lækre og solide biler som er forsynet med særdeles gode køreegenskaber. Og derfor bør du passe godt på din Opel, med hjælp fra et lokalt autoværksted.

Find det bedste Opel værksted i Viborg

Hvis du er bosat nær Viborg er det en god idé at finde et autoværksted med speciale i Opel biler nær den skønne midtjyske by. Du kan for eksempel med stor fordel tjekke bilhuset Jørgen Laursen, som har sin centrale beliggenhed på Gammel Skivevej i Viborg.

Hos Jørgen Laursen A/S vil du kunne få den bedste service af din Opel bil. De dygtige og erfarne medarbejdere hos Jørgen Laursen i Viborg har nemlig mange års erfaring med biler af netop dette mærke, og vil således med garanti kunne hjælpe dig med alt fra Bilka buler til udskiftning af reservedele.

Det moderne værksted er udrustet fra ende til anden med top of the line udstyr til reparation og servicering af biler. Jørgen Laursen A/S anvender kun originale reservedele eller dele af tilsvarende kvalitet i forbindelse med reparation af Opel biler.

image

De engagerede automekanikere og service teknikere vedligeholder på kontinuerlig basis deres kundskaber og kompetencer gennem løbende kurser og efteruddannelse, og er således altid up to date med de seneste modeller samt Opels egne anvisninger i forbindelse med reparation og service. Dette er din garanti for at din Opel bil får den optimale behandling hos Jørgen Laursen i Viborg.

Få den bedste service aftale hos dit Opel værksted i Viborg

Jørgen Laursen tilbyder alle faste kunder en favorabel service aftale som giver dig adgang til en række gode fordele. Du kan for eksempel opnå rabat på produkter og ydelser, ligesom en række services – for eksempel skift af viskerblade eller autopærer – er gratis.

Du kan kontakte Jørgen Laursen A/S via hjemmesiden jorgenlaursen.dk