Få lækkert garn med hjælp fra din frisør

19 maj 2021
Astrid Pedersen

Trænger det slidte garn til en tur med saksen, eller er udvoksningen i hovedbunden begyndt at blive lidt for synlig? Så bør du forkæle dig selv med en tur til frisøren. Det er en rigtig god idé at lade en professionel frisør stå for såvel klipning som farvning eller øvrig kemisk behandling. På den måde er du garanteret det flotteste resultat. Og søger du en grøn frisør kan du med fordel vælge KANT Hair By Lulu og Jerris.

Hvem er KANT Hair By Lulu og Jerris?

KANT Hair By Lulu og Jerris er en grøn frisør salon med base i det københavnske. Hos KANT Hair By Lulu og Jerris kan du altid blive klippet og stylet med sunde og miljø certificerede produkter som e mærket med Svanen, Allergy Certified, Vegan og Cosmos Organic. Dette er med til at sikre såvel frisørens som kundens – og ikke mindst hårets – sundhed. Og så skånes miljøet samtidig når der anvendes grønne produkter i forbindelse med frisør behandlinger.

Samtlige produkter, som anvendes hos KANT Hair By Lulu og Jerris, er godkendte til anvendelse i grønne saloner. Det betyder at ingen af disse produkter indeholder unødige og potentielt skadelige kemiske stoffer så som parfume, kunstig farve, eller parabener, som kan virke allergi fremkaldende eller hormon forstyrrende. Du vil således kunne få en tryg og sikker frisør behandling hos KANT Hair By Lulu og Jerris selv om du er gravid eller har tendens til at udvikle allergi.

Du vil altid være sikker på en professionel og personlig behandling hos KANT Hair By Lulu og Jerris. Begge frisører er utroligt dygtige og engagerede inden for deres felt, og yder top kvalificeret rådgivning inden for såvel klipning som styling, farvning og øvrig behandling.

Du kan læse mere om KANT Hair By Lulu og Jerris, og booke tid til en frisør behandling online, på https://www.hairbykant.com/.