Har du husket gæstebogen?

27 august 2018
Troels Nielsen
Har du husket gæstebogen?

Noget af det allermeste personlige vi har er vores håndskrift. Din håndskrift er din, og kun din, og i princippet er der ingen i verden, som skriver bogstaverne, som lige præcis du gør. Tænk bare på at en håndskrevet underskrift kan gøre selv store aftaler ubrydelige.

Med andre ord, er det skrevne ord noget helt særligt og meget meget personligt.

Få det skrevne ord med til din begivenhed

Det skrevne ord kan give dig skønne uforglemmelige minder, som du altid kan vende tilbage til. og måden du kan samle minderne sammen er ved at have en gæstebog, som dine gæster kan skrive i. På den måde kan du få dine gæsters tanker med fra din begivenhed, og det er da helt unikt.

Du kan med andre ord læse, hvad dine gæster har tænkt og følt i lige netop det øjeblik de stod med pennen og skrev i din gæstebog.

Vælg en gæstebog i god kvalitet

Husk nu at de skønne ord skal gemmes i mange år frem, og derfor skal din gæstebog være i god kvalitet. Vælg gerne en bog med et tykt og slidstærkt omslag, så den kan tåle at blive taget frem og stillet tilbage igen og igen. Og vælg også en bog i en farve du er særligt glad for. 

Og hvornår, skal du så have en gæstebog liggende fremme? Nogle har altid en gæstebog liggende fremme i deres hjem, så deres gæster altid kan skrive en venlig tanke efter deres besøg. Men langt de fleste vælger at have en gæstebog ved store livsbegivenheder som konfirmation, bryllup, fødselsdag, barnedåb og studenterfester.

Så kan minderne fra din store begivenhed genkaldes lige når du ønsker det. Og dine børn og senere generationer, kan ligeledes få et unikt indblik i dagen

Hvad er din vigtigste livsbegivenhed?

Husk nu at få minderne med i en gæstebog.