Husk dørene når du renoverer din bolig

17 august 2022
Camilla Sørensen

editorial

Når du renoverer dit hjem, er det vigtigt at overveje alle detaljerne – selv de små detaljer. Et element, der kan gøre en stor forskel for det overordnede udseende af din ejendom, er nye døre. Men hvad skal du tænke på, før du køber dem? Og hvor skal du købe dem fra?

Vi anbefaler KLAR, som fremstiller døre efter mål på sin egen fabrik i Estland og desuden tilbyder prismatch og ti års garanti. Og i forhold til hvad du skal overveje, inden du lægger dørene i indkøbskurven – ja, det tager vi et kig på herunder.

Hvilken stil skal dørene have?

Det er nok det første spørgsmål, du stiller dig selv, når du leder efter nye døre. Og det er et godt spørgsmål! Den stil, du vælger, skal passe til den overordnede stil i dit hjem. Hvis du f.eks. bor i en traditionel victoriansk ejendom, vil et sæt slanke og moderne døre måske se malplaceret ud.

dør

Hvilket materiale skal dørene være fremstillet af?

Det næste, du skal tænke over, er, hvilket materiale du ønsker, at dine døre skal være lavet af. Igen vil denne beslutning komme an på personlige præferencer og stilen i dit hjem. Hvis du er ude efter et klassisk look, er træ måske den bedste løsning for dig – men hvis du er ude efter noget mere moderne, er der masser af muligheder med hensyn til materialer som glas, metal og komposit.

Hvilken størrelse skal dørene være?

Den sidste ting, du skal overveje, er størrelsen. Det er noget, du skal måle op, før du begynder at købe dine nye døre. Og det er værd at huske på, at nogle dørproducenter har en minimumsbestillingsmængde – så hvis du kun er på udkig efter en eller to døre, er det værd at tjekke dette, før du begynder at shoppe rundt.

Vi håber, at dette har givet dig lidt stof til eftertanke, når du skal vælge nye døre til dit hjem! KLAR er en god mulighed, hvis du er på udkig efter kvalitet, stil og værdi for pengene. Og glem ikke at måle op, før du begynder at shoppe!