Hvor lang tid skal en boligadvokat bruge på en given opgave?

31 juli 2020
Anders Lundtang Hansen

Prøv at tænk tilbage på dengang, hvor du var et lille, utålmodigt barn og ikke kunne vente eller behovsudsætte, fordi tingene bare skulle opfyldes lige nu og gøre dig glad.

Det kunne være sådan en situation, hvor du vidste I skulle i legeland, hvorfor du ikke kunne vente og nærmest satte dig ud i bilen med det samme og plagede dine forældre om at skynde sig.

Men de skulle lige pakke noget ekstra tøj, hvis det blev køligt; der skulle smøres madpakker til turen og generelt have de fornødenheder med, som man kunne risikere at bruge.

Noget blev ikke brugt, noget blev købt på stedet eller på vejen, men generelt fik man brug for mange af tingene, og resten af tingene var man glad for, at man havde taget med – inklusiv dig selv.

For på et tidspunkt blev det koldt, så du ville gerne have en varm trøje på; eller du blev sulten og var glad for, at dine forældre havde taget vådt og tørt med.

Sådan er du sikkert blevet som forælder nu, hvor man tænker forud og er rationel, når man planlægger en oplevelse, specielt når det er for de små børn.

Men så alligevel kan man komme til at opføre sig som et lille barn, når man vokser op: ens ønsker bliver bare større.

Så har du og din bedre halvdel måske fundet jeres drømmehus, og I kan ikke vente på, at jeres boligadvokat, som I har hyret fra https://eboligadvokat.dk/, får ordnet den sag, der skal ende med at gøre, at huset bliver jeres.

Men I synes, det tager tid, men den slags ting tager den tid, som de tager. Det skal ikke forjages for at være sikker på, at juraen er på plads, og man ikke overser huller eller efterlader smuthuller, når det hele er skrevet rent.

Det vil I med garanti takke jeres boligadvokat for, at vedkommende var grundig og satte sig godt ind i tingene, var boligen for eksempel var i jeres hænder.