Hvordan vælger man et gulvfirma?

20 juni 2020
Cecilie Mortensen

Hvis du står overfor at skulle have lavet gulvene i dit hjem, hvordan finder du så det rette firma til opgaven? Hvis du læser med videre i denne guide, så får du forskellige ting, du kan holde øje med, så du finder det helt perfekte match. 

Guide til at finde dit næste gulvfirma

Først og fremmest så kan du spare utrolig meget tid, hvis du starter med søge efter lokale firmaer. Det kan nemlig indsnævre valgmulighederne en hel del. Desuden så er der også mange gulvfirmaer, som kun opererer i bestemte områder – derfor kan det også være spild af tid, hvis du skal finde hjælp til f.eks. gulvafslibning på Sjælland, men finder et firma på Fyn eller i Jylland. 

Hvis vi forestiller os, at du skal have lavet en gulvafslibning, så tag gerne kontakt til 3 forskellige firmaer. Det er en god måde, du kan indhente forskellige tilbud på samme opgave. Her kan du se, hvordan de prissætter det, men også, hvor gode de er til at rådgive og vejlede dig. For det er også utrolig vigtigt, at man får den rigtige vejledning og ekspertise med i “pakken”. 

En metode der altid er effektiv er, at du finder firmaet på forskellige ratingsider. De anmeldelser du finder her, kan være et rigtig godt udsnit af, hvad du selv kan forvente, når du hyrer et bestemt firma. Du skal selvfølgelig stadig være opmærksom på, at der skal være nok ratings til, at det givet et reelt billede af firmaet. 

Hvis du følger disse tre trin herover, så er der gode chancer for, at du kommer rigtig godt i mål, når der skal arbejdes med dit gulv. Det gælder, uanset om du skal have lavet en gulvafslibning, gulvafhøvling eller en tilhørende efterbehandling af dit trægulv, så dit gulv beskyttes ekstra godt, og kan holde til daglig brug.