Hvornår på året leder folk mest efter afbudsrejser?

07 juli 2021
Anders Lundtang Hansen

Det er nok meget rart at vide, hvornår der er størst chance for, at der er mange mennesker, der booker sig ind på afbudsrejser, så man kan gå forbi den periode og have større chance for at sikre sig en afbudsrejse selv.

Måske skal man endda også se bort fra de destinationer, som man ved, at danskerne – eller hvor man nu er – er mest interesserede i at tage til på bestemte tidspunkter af året, når vi nu taler om at tage på ferie som ens afbudsrejse.

Der er jo mange andre grunde til at tage på en afbudsrejse end en ferie, men derfor kan man jo stadig ramle sammen med dem, som der vælger en afbudsrejse for at tage på ferie, selvom ens formål ikke er at holde ferie med den afbudsrejse.

Og siden afbudsrejser oftest er at gribe efter i et kort, åbent vindue, så kræver det god planlægning, da man ikke kan være sikker på at få sig en afbudsrejse i det, man måske vil betragte som en højsæson.

Der er størst chance for at finde en afbudsrejse i særlige tidspunkter

Derfor kan man som regel regne med, at når skolerne holder ferie, så er der mange familier, der tager på ferie, og så kan det tænkes, at de leder efter afbudsrejser også.

I de varme perioder tager man så på ferie i varme lande, og når det er koldt, så vil man gerne et koldt sted hen at stå på ski.

Man bør således også kigge efter nogle områder af verden, hvor man ved, at der ikke er så mange (danske) turister, der tager hen.

Og ellers bør man undgå sådan en periode som vinteren eller sommeren, hvis man gerne vil have de bedste afbudsrejser, for man skal nok forvente, at der er mange efter dem i den periode.