inos.dk

Inos.dk

På Inos.dk (http://inos.dk/) finder du de bedste tips og tricks til indretning m.m. Sitet er delt op i kategorierne tilbehør, sparetips, markiser, drivhus, terrasse og kunst & design. Hver kategori fortæller noget om, hvad man skal holde sig for øje i de forskellige kategorier. F.eks. finder du i kategorien tilbehør en lang række tips til, hvilket tilbehør, der kan skabe hygge og stemning i hjemmet. Du kan finde en artikel om madkasser og drikkedunke til børn, hvor der linkes til de forskellige forhandlere og mærker, som sitet anbefaler. Du kan nemt følge linket og bestille det hjem, som du synes passer ind hos dig.

Der er også tips til, hvordan du kan skabe et grønt og frodigt hjem med krukker. Artiklen opstiller fordele og ulemper ved at have krukker i hjemmet, og du finder også en guide til, hvordan du holder indendørs planter på den bedste måde.

I kategorien sparetips finder du tips til affald, genbrug og opbevaring. Der er tips til, hvordan du sparer penge i indretningen ved f.eks. at genbruge ting og udnytte dit håndværkerfradrag, når du får bygget om på boligen. Tipsene dækker bredt, så der en god mulighed for alle, der gerne vil spare penge.

I kategorien drivhus finder du gode tips til dit drivhus. F.eks. finder du en artikel der gennemgår de forskellige overvejelser, man skal gøre sig, når man bygger drivhus. Der er gode råd til, hvordan man passer sit drivhus, hvor man skal placere det, og hvad man kan dyrke i drivhus.

Hvis du allerede har et drivhus, kan du finde tips til, hvordan du skaber det bedste klima i dit drivhus. Artiklen giver en række korte beskrivelser af, hvad man skal huske, når man har drivhus, så du let kan finde frem til de bedste råd.

I kategorien kunst & design er der en masse forskellige forslag til indretning og design i hjemmet. Du får tips til, hvilke gardiner, der passer bedst ind i din indretning, og hvordan du bedst kan passe på dem. Der er også tips til, hvordan du kan bruge billedrammer i indretningen.

Sitet følger en række trends i boligen og giver tips til, hvordan du kan bruge dem i din egen indretning. Der er gode råd til, hvordan du får et æstetisk og hyggeligt hjem, men du finder også funktionelle tips til haven, byggeri m.m.

Inos.dk er perfekt for boligejere, som gerne vil have et smukt hjem, men som også gerne vil spare penge.