Kosmetolog i Aalborg

Kontakt Esthetique i Aalborg, hvis din hud virker tør og slap

Når vi bliver ældre, ændrer huden sig – og der skal ekstra pleje til, både indefra og udefra, for at sikre, at den holder sig spændstig og levende. Hvis huden ikke får de nødvendige næringsstoffer, bliver den trist og grålig i overfladen, og der opstår tendens til udtørring, urenheder og rynker i huden. Hvis du fører en travl og stresset tilværelse, får du måske ikke holdt en sund og varieret kostplan, og du får muligvis ikke nok væske i løbet af dagen. Stress påvirker huden negativt – der udløses frie radikaler, som virker nedbrydende på hudens cellestruktur. Her kan en god ansigtsbehandling være velgørende for din hud. Rensning af huden fjerner det fedtede lag af døde hudceller, som forhindrer huden i at ånde og i at optage den fugt og de næringsstoffer, som findes i dagcremer og special cremer. Dybderens under damp frigør porerne, idet der skidt, som samles i porer og hårsækker, og som populært kaldes ”hudorme”, trykkes ud. Dermed fjernes en del af årsagerne til acne og betændelse i huden.

Med den rette ansigtsbehandling og de rigtige produkter kan du udsætte hudens ældningstegn. Samtidig virker ansigtsmassage stimulerende på blodomløbet og lymfedrænagen, således at affaldsstoffer og unødig væske skylles bort, og der bringes nyt liv til det trætte dermis-lag. Hvis du ønsker dig en glat hud uden rynker og andre alderstegn, er det en god idé at få en ansigtsbehandling med regelmæssige mellemrum. Du skal selvfølgelig stadig følge op derhjemme med afrensnings rutiner morgen og aften. Kosmetologen kan rådgive dig om de rette produkter til afrensning og hudplejer.

Hos Esthetique i Aalborg tilbyder vi luksuriøse ansigtsbehandlinger til gode priser. Vi arbejder udelukkende med kendte og velrenommerede mærker, især det dermatologiske brand Medex, som findes i mange varianter og til alle hudtyper. Prøv for eksempel vores Special Ansigtsbehandling Quintenstein, som er en ekstra plejende ansigtsbehandling, i hvilken vi har fokus på især øjenomgivelserne. Behandlingen baserer sig på aromatiske olier, som virker i dybden og efterlader din hud fugtmættet og strålende. Den modne hud har glæde af dette udvidede behandlingsforløb, hvor der arbejdes på samtlige hudens niveauer med dybdegående emulsioner og forskellige andre produkter fra Special Serie Quintenstein. Du vil tydeligt kunne mærke forskel allerede efter første behandling.

Hvis du leder efter en kosmetolog i Aalborg, er Esthetique dit bedste bud på professionel kvalitets behandling. Vi har mange års erfaring som kosmetologer – især med ansigtsbehandlinger – og vi kan tilbyde dig lige præcis den ansigtsbehandling, du har brug for.