Lad et inkasso firma hjælpe dig med at få pengene igen

09 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når kunderne ikke betaler kan en virksomhed ikke løbe rundt – så simpelt er det. Dårlige betalere udgør en alvorlig risiko når det handler om at bevare den finansielle likviditet i en virksomhed.

Har du solgt en ydelse eller et produkt til en kunde som efterfølgende trækker betalingen i langdrag, og måske endda ender med aldrig at betale regningen, kan det få konsekvenser for virksomhedens økonomi. Og derfor er det virkelig irriterende når en eller flere kvinder konsekvent nægter at betale for de varer eller tjenester du har solgt dem.

Benyt inkasso service når regningerne ikke bliver betalt

Det kan ligeledes være endog særdeles frustrerende selv at skulle hænge i røret flere dage om ugen for at få kontakt til den pågældende kunde, eller konstant at skulle udsende påmindelser og rykkerskrivelser via mail.

image

Det er opslidende og tidskrævende at have med dårlige betalere at gøre – og det stjæler tid fra dine kerneopgaver. Så hvorfor ikke bare overlade dette arbejde til de professionelle?

Et inkassofirma er en virksomhed som har specialiseret sig inden for håndtering af dårlige betalere, og som hjælper firmaer og privat personer med at indhente skyldige beløb. Når du overlader opgaven med kundekontakt til et professionelt inkassofirma kan du være sikker på at den bliver løst til UG med kryds og slange.

Dit inkassofirma giver ikke op før pengene er i hus, og tager alle lovlige metoder i brug for at skaffe dem. Det kan for eksempel være i form af en afbetalingsordning med kunden. Skulle kunden stadig ikke ønske at betale kan inkassofirmaet forestå et sagsanlæg.

Det er dog sjældent at det kommer så vidt idet selve truslen om overdragelse til inkasso kan få de fleste til lommerne! Du kan læse mere om inkasso, og få hjælp til valg af den rette inkasso løsning, hos Debtia A/S på hjemmesiden debtia.dk