Professionel rekruttering – når du skal bruge de bedste medarbejdere

22 juli 2018
Astrid Pedersen
Professionel rekruttering - når du skal bruge de bedste medarbejdere

Det er ikke altid lige let at finde de rette medarbejdere til at udfylde de vigtige stillinger i en virksomhed. Der skal sættes megen tid og mange ressourcer af til gennemførelse af et rekrutterings forløb – og desværre er der mange virksomheder, som knækker halsen i denne proces. De fleste jobansøgere har prøvet ikke at modtage respons på ansøgninger, hvilket stiller virksomheden i et dårligt lys. Og mange har prøvet at sidde til en jobsamtale med mennesker, som er uerfarne udi kunsten at afholde sådan én. Det giver virksomheden et dårligt ry, når den ikke kan finde ud af at håndtere det projekt, det er at ansætte nye medarbejdere.

Hjælp til rekruttering? Prøv et rekrutteringsbureau

Med professional rekruttering får du ikke alene hjælp til afholdelse af de tidkrævende job interviews. Du kan faktisk få en dedikeret rekrutteringskonsulent fra et professionelt rekrutteringsbureau til at hjælpe dig med at identificere virksomhedens behov, således at det bliver nemmere at forfatte et rammende stillingsopslag. På den måde er du sikker på, at du når ud til præcis den målgruppe af mulige kandidater, som du ønsker. Du vil modtage flere kvalificerede ansøgninger, og risikoen for fejlagtige ansættelser vil minimeres.

Og du kan selv bestemme, på hvilket tidspunkt i processen, du selv vil overtage styringen af rekrutterings forløbet. Du kan for eksempel vælge at lade din rekrutteringskonsulent forestå udvælgelsen af kandidater til samtale og de indledende samtaler med ansøgerne samt eventuelle tests, og så selv tage over, når feltet er indsnævret til et overskueligt antal emner. Eller du kan lade rekrutterings konsulenten gennemføre hele proceduren fra start til slut inklusive onboarding, hvis du ikke kan afse den fornødne tid og de ressourcer der skal til. En dygtig og erfaren ekstern rekrutteringskonsulent vil kunne fungere som din virksomheds HR ansvarlige i denne sammenhæng, hvilket især giver mening for mindre virksomheder, som ikke nødvendigvis har en fast HR afdeling tilknyttet. Bliv klogere på professionel rekruttering på https://www.dedikation.dk/