Sådan vælger du en god cykelhjelm til din baby

07 maj 2021
Anne-Mette Hansen

Om det er baby, du har med på cyklen eller et barn på et par år, der selv er begyndt at lære og cykle, så er det vigtigt at vælge en god og sikker cykelhjelm. Men hvordan vælger du den bedste? Hvilke ting skal du overveje? Hvor skal du købe hjelmen?

Læs meget mere om baby- og børnecykelhjelme i denne guide.

Komfort og størrelse

Cykelhjelmen skal være behagelig for din baby eller barn at have på. Det kræver, at den er udstyret med god polstring inde i hjelmen. Nogle gange kan det betale sig at investere i en lidt dyrere hjelm for netop at få en, der sidder godt.

Størrelsen skal også passe. Er hjelmen for lille, kommer den til at stramme om hovedet og være ubehagelig at have på. Er den for stor, vil den ikke beskytte barnets hoved godt nok.

Godkendt og sikker

Hjelmen skal naturligvis også være godkendt. Det er de fleste hjelme, du finder på markedet i dag. Men tjek alligevel efter for at være helt sikker. Når du giver dit barn en godkendt cykelhjelm på, er du garanteret den allerbedste sikkerhed. 

Smart farve og design

Det er naturligvis dig, der bestemmer, om baby skal have cykelhjelm på. Men når barnet bliver lidt større, kan det være sværere at få barnet til at tage hjelmen på. Dette problem kan du let undgå ved netop at købe en cykelhjelm i en smart farve og et flot design, som barnet godt kan lide. 

Shop hjelme online

Hvor skal du købe cykelhjelm til baby og børn? Der er mange cykelforhandlere og butikker, der sælger cykelhjelme. Du kan også vælge at shoppe online. Her finder du nemlig ofte gode tilbud og et bredt udvalg af forskellige mærker. Online shopping er altid en god idé, hvis du gerne vil spare penge på din cykelhjelm til baby.

Find mange godkendte cykelhjelme her: https://www.cykelhjelm.dk/shop/baby-181c1.html.