Står du og skal have en ny bil?

29 september 2021
Steffen Hansen

Er du havnet i en situation, hvor du nu skal ud og investere i en bil? Det kan være, du skal i gang med at pendle på arbejde, til studiet eller noget tredje, som gør at du skal bruge tid på at transportere dig selv fra A til B. Så skal du nok ud og kigge på en bil. I dette indlæg vil vi give dig tre gode råd, før du går ud og investerer i en bil. Læs med her

 

 

 

1. Har du økonomien?

Det er dyrt at få en bil. Der er mange dele, som du skal indbetale til i hver måned, som godt kan løbe op og blive et stort beløb. Du skal f.eks. betale for benzin, vægtafgift, service af bilen og almindelige ting som sprinklervæske etc. Det er alt sammen elementer, der godt kan hobe sig op og blive temmelig dyrt. Derfor anbefaler vi som det første, at du sætter dig ned og ser på dine finanser. Hvis du har fået arbejde, så kan det godt betale sig, hvis din løn er god. Hvis du skal pendle til studie, skal du måske overveje offentlig transport til en start, hvis du gerne vil spare lidt. Det er i hvert fald et godt sted at starte, før du kaster dig over at finde en bil. 

 

2. Hvilken bil skal det være?

Skal din bil skal være ny, brugt eller leaset? At købe en helt ny bil er naturligvis at foretrække, da du er sikret at få en bil, der kører som smurt. Men hvis din økonomi er til den stramme side, kan du overveje at købe en brugt bil. Du kan finde mange forskellige slags brugte biler, i forskellige prisklasser og bilmærker. Det handler om, at du finder den, der passer til dit behov og de antal kilometer, du skal køre årligt. 

 

3. Find en god bilforhandler

Der findes mange forskellige bilforhandlere i dag, der både specialiserer sig i nye biler, men faktisk også brugte. Når du skal finde en bil, uanset hvilken en det skal være, så er det vigtigt du får gode råd med på vejen og bliver assisteret af folk, der har ekspertise inden for området. Du kan finde bilforhandlere nær dig ved at f.eks. google “bilforhandler i Nordjylland” eller det område du nu bor i. Søgningen vil give dig forskellige resultater, så du finder en bilforhandler, der kan hjælpe dig med din søgen.