Styrk din viden med Office 365 kurser

14 marts 2019
Astrid Pedersen
Styrk din viden med Office 365 kurser

Langt størstedelen af os, som beskæftiger os med kontorarbejde af den ene eller den anden art, har stiftet bekendtskab med den klassiske Microsoft Office pakke. Måske har vi kun brugt Microsoft Word eller Microsoft Power Point til henholdsvis at skrive produkter eller bygge simple præsentationer til at understøtte din fremlæggelse. Eller du har brugt Microsoft Outlook til at sende og modtage emails. Men Microsoft Office pakken indeholder langt flere applikationer end netop disse tre, og med en fuld pakke installeret på din pc har du adgang til dem alle sammen.

Hvad er Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 tager det hele et skridt videre, og præsenterer Microsoft Office pakken som en cloud baseret løsning. Dette betyder, at du har adgang til alle de smarte applikationer i deres seneste opdaterede version via skyen. Du skal blot indtaste et gyldigt brugernavn og en ditto adgangskode én gang for at få adgang til såvel Microsoft Word som Microsoft Excel, Microsoft Outlook og alle de andre programmer, du bruger i hverdagen. Og så giver Microsoft Office 365 oven i købet adgang til den smarte videndeling platform OneDrive, hvor du og dine kolleger kan dele dokumenter på tværs af afdelinger – 100% sikkert og yderst brugervenligt.

Den umiddelbare fordel ved Microsoft Office 365 frem for den konventionelle Microsoft Office pakke er, at det er lettere for arbejdspladsen at sikre, at alle applikationer på medarbejdernes pc’er lever op til den sikkerhedsmæssige standard, idet de automatisk opdateres, når en ny opdatering rulles ud. Og så er det samtidig lettere for medarbejderen at vurdere, hvilke af de mange applikationer, som er relevante for vedkommende.

Få større kendskab til Microsoft Office 365 med et professionelt kursus

Selv om du kender til det meste af Office pakken, er der stadig mange spændende feature ved Microsoft Office 365, som du kan lære. Find et spændende kursus i Office 365 på 4d.dk