Vejledning og hjælp til SEO fra Klikko

29 november 2016
Astrid Pedersen

Hvis du er marketing ansvarlig i en virksomhed, eller du måske er den lykkelige indehaver af en enmandsvirksomhed – måske oven i købet et nyligt opstartet iværksætter foretagende – kender du sikkert alt til de kvaler, man kan have i forbindelse med online markedsføring. Det kan være vanskeligt at vurdere, hvor man skal lægge sine kræfter og ressourcer, og hvordan der skal satses for at få det optimale resultat. Du er højst sandsynligt ikke online ekspert – dine kernekompetencer ligger et andet sted, og det er selvfølgelig helt i orden. Men hvis du ønsker flere besøgende på dit website eller i din webshop, en højere konverteringsrate, en opadgående salgskurve og en bundlinje med sorte tal, så bør du nøje overveje, om det er på tide at søge professionel hjælp hos et firma, som er specialiseret i online marketing.

Et af de ord, du bør lære i denne forbindelse, er SEO. SEO står for Search Engine Optimization, eller Søgemaskineoptimering på dansk. SEO går i al sin enkelthed ud på for det første at optimere din website eller din webshop til at møde Googles kriterier, for det andet and sørge for, at din side – ved hjælp af backlinking fra sites med en høj grad af troværdighed hos Google – opnår en højere placering på diverse søgemaskiners (f.eks. Google, Yahoo eller Bing) SERPS (Search Engine Result Pages – de sider, der kommer frem ved søgning på bestemte søgeord). Disse to SEO-metoder refereres til som henholdsvis onsite og offsite SEO.

Klikko kan hjælpe med begge dele. Hos Klikko findes et udvalg af Danmarks førende eksperter i SEO, Google AdWords, Google Analytics og Social Media Marketing. Med kvalificeret vejledning fra https://www.klikko.dk/ er du således godt hjulpet, når det gælder onsite SEO – Klikko kan gennemføre et service tjek på dit website og her ud fra give et bud på, hvorvidt strukturen skal ændres, eller indholdet optimeres. Klikkos erfarne konsulenter kan tilmed hjælpe dig med en SEO strategi, som involverer offsite SEO. Ved hjælp af Klikkos omfangsrige bloggernetværk kan din website få backlinks i høj kvalitet, som kan hjælpe din virksomhed til tops på Google. Klikkos bloggernetværk er placeret på danske domæner med danske IP-adresser og en høj autoritet hos Google. Samtlige skribenter er nøje udvalgt ud fra strenge kvalitetskriterier, og dette er din garanti for, at dine backlinks er af højeste kvalitet og troværdighed.

Klikko sørger for at monitorere og vedligeholde din SEO – du skal blot læne dig tilbage og nyde din høje placering på Google!